Избелване на зъбите

Избелването на зъби е напълно безвредна козметична процедура, при която резултатите са незабавни. След един час можете да подобрите усмивката си, като я направите до осем нюанса по-бяла!

Можете да получите блестяща усмивка само в едно посещение в кабинета – “професионално клинично избелване” или като носите шини за “домашно избелване” на зъби за две седмици вкъщи. Ще забележите незабавно резултатите, когато се усмихвате и говорите!

Избелването на зъбите е напълно неинвазивно. Не е нужно да се притеснявате от поставяне на анестезия, болка или дискомфорт, когато зъбите Ви се избелват!

Преди избелване е задължително зъбите да са почистени от плака, зъбен камък и полирани.  Разбира се пациентът не бива да има неоправени кариеси.

Професионално клинично избелване

При професионалното избелване на зъби, се нанася и активира гел с помощта на специална лампа или лазер. Процедурата се извършва в рамките на едно посещение (около един час)
Ефектът му е продължителен.

Този метод е предпочитан от повечето ми пациенти, тъй като е бързо и безболезнено решение за избелване на зъбите.

Редуцирането на всички цветни храни и напитки в диетата, както и прекратяване на тютюнопушенето са задължителни условия за добрия резултат във времето. 

След приключване на процедурата, ще получите инструкции, кои храни и напитки да избягвате за да се радвате на искряща усмивка за по-дълъг период от време.

Възможно е да се появи лека чувствителност на зъбите след избелването, това е нормално и отшумява до няколко дни.

Висококачествените швейцарски продукти за избелване които използвам, са безопасни и ефективни.

Шини за домашно избелване

При домашното избелване на зъби, ще ни е нужно още едно посещение в което да вземем отпечатъци от вашите зъби, за да изработим индивидуални шини.

В тях се нанася активен избелващ гел, като тази процедура се повтаря няколко дни подред (10-12 дни) за около 1 час дневно до постигане на желания резултат.
Самостоятелното домашно избелване на зъби трябва да се извършва под наблюдение на дентален лекар.

Ще получите професионален висококачествен комплект от гел за избелване, кутийка за съхранение на шините и силиконови шини.

Достигане на желания резултат се наблюдава обикновено около 10 – 12 ден.

При постигане на желаният ефект дори и по – рано от очакваното,  се прекъсва курса на избелването и по този начин останалото количество гел може да се използва след време за повторно избелване, без да е нужно да се изработват нови шини.

Ако за 12 дни не е достатъчен ефекта може да се добавят допълнителни шприци гел и да се продължи избелването.

При домашното избелване, основните предимства са:
– по-щадящият за зъбите избелващ гел поради по-ниската концентрация на избелващ агент 
– възможността за повторно използване
– по-ниската цена

Единственият цвят по който мога да съдя за хората - е цветът на зъбите им!